Red Shirt Extreme

Red Shirt Extreme is een aparte unit binnen Red Shirt Computers. RS Extreme bouwt systemen volledig naar uw wensen. Tot aan het extreme toe. Aanpassingen aan de kast, systemen in een kleur naar keuze, overklokken, waterkoeling. Nagenoeg alles is mogelijk.

ook een Volledig custom PC?

Over Red Shirt Computers

Red Shirt Computers is een leider in ontwerp, installatie en levering van Stille high-end Pc’s en Media centers. Red Shirt is succesvol in het ontwikkelen van strategische allianties met een selectief aantal belangrijke technologieleveranciers en heeft door de jaren heen hard gewerkt om deze relaties te verbeteren. Door deze allianties kunnen we in de voorhoede van innovatie en geavanceerde oplossingen blijven.
Red Shirt Computers is in particuliere handen en is een deel van Red Shirt international. Het bedrijf heeft een gestaag, maar gecontroleerde groei sinds het begin in 2010, altijd trouw te blijven aan zijn missie en zich te concentreren op haar kerncompetenties.

Missie:
Om een ​​toonaangevende leverancier van Pc’s, opslag en server oplossingen in Europa te worden.  Red Shirt zal zijn opdracht door het onderhouden van zijn toewijding aan innovatie, de samenwerking benadering van leveranciers en klanten en door snel benutten van nieuwe en opkomende technologieën en standaarden.