• ✔ Drie jaar garantie
  • ✔ Gratis verzending
  • ✔ Offerte binnen drie dagen

Een aangepaste computer laten bouwen door onze experts

Veel mensen hebben specifieke wensen voor hun computer, maar standaardmodellen domineren vaak de markt. Daarom is het waardevol om een op maat gemaakte computer te laten bouwen. Zo heb je meer invloed op de inhoud van je pc, waardoor deze beter aansluit bij je behoeften. Ben je op zoek naar een op maat gemaakte gamecomputer, doe je veel aan audio- of videobewerking, of heb je een stille pc nodig? Of ben je geïnteresseerd in een zelf ontworpen workstation? Dan is een maatwerk computer voor jou de juiste keuze.

Oorspronkelijke prijs was: € 983,00.Huidige prijs is: € 926,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 862,00.Huidige prijs is: € 814,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 882,00.Huidige prijs is: € 831,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 1.005,00.Huidige prijs is: € 946,00.

Deel je wensen met ons

Laat ons alle specifieke onderdelen weten die je wilt voor je computer, of geef ons gewoon je voorkeuren door. Wij helpen je dan met het bepalen van de ideale configuratie voor je pc. We doen een vrijblijvend gedetailleerd voorstel, inclusief uitleg over de keuzes voor je desktopcomputer die je wilt laten bouwen. Ben je akkoord? Dan assembleren we jouw droomcomputer en sturen die naar je op. Je kunt ook altijd kiezen voor een van onze kant-en-klare computers. Contacteer ons vandaag nog om een computer te laten bouwen!

te Standaard?

Bij Red Shirt is vrijwel alles mogelijk. We hebben jarenlange ervaring met het bouwen van computers (én met gamen!) en kunnen je dus perfect adviseren over jouw ideale game PC.

De computers van Red Shirt kun je volledig aanpassen naar jouw wensen. Je kunt je systeem uitbreiden met extra schijfruimte, werkgeheugen of een betere grafische kaart.
Bespreek je keuze altijd met een van onze specialisten! Zij weten exact welke configuraties wel en niet goed samengaan.

vul hier jouw specifieke wensen in en krijg een voorstel op maat!