• ✔ Drie jaar garantie
  • ✔ Gratis verzending
  • ✔ Offerte binnen één dag

Bij ons kun je computers kopen die geschikt zijn voor bedrijven

Met onze webshop voor werkstationcomputers zijn wij al jaren gespecialiseerd in het maken en verkopen van computers en alles daaromheen. Bedrijfscomputers hebben vaak vrij specifieke onderdelen en kwaliteiten nodig. De een heeft de voorkeur voor een compact formaat, terwijl de ander juist zware programma’s moet laten draaien. Wij hebben ervaring met het samenstellen van zakelijke computers, waarmee wij ervoor zorgen dat al onze klanten de juiste computers kopen voor hun bedrijven. We hebben een aantal basisworkstations en -desktops, die volledig naar eigen wens aan te passen zijn. Onze high-end workstations zijn echte krachtpatsers die stabiliteit en betrouwbaarheid bieden. Als je een werkstation aanklikt, zie je vervolgens precies wat de opties zijn. Je kunt er ook voor kiezen om de computers helemaal vanaf het begin op te bouwen. Wij maken hiervoor volledig vrijblijvend een offerte op.

Neem contact met ons op voor een vakkundig consult

Wij snappen dat klanten graag goed geadviseerd willen worden voordat ze computers voor hun bedrijven kopen. Neem daarom gerust contact met ons op via 0228 – 755 120, of stuur een bericht in onze chat. Samen zorgen we ervoor dat we de perfecte pc’s voor je bedrijf vinden.

te Standaard?

Bij Red Shirt is vrijwel alles mogelijk. We hebben jarenlange ervaring met het bouwen van computers (én met gamen!) en kunnen je dus perfect adviseren over jouw ideale game PC.

De computers van Red Shirt kun je volledig aanpassen naar jouw wensen. Je kunt je systeem uitbreiden met extra schijfruimte, werkgeheugen of een betere grafische kaart.
Bespreek je keuze altijd met een van onze specialisten! Zij weten exact welke configuraties wel en niet goed samengaan.

vul hier jouw specifieke wensen in en krijg een voorstel op maat!