• ✔ Drie jaar garantie
  • ✔ Gratis verzending
  • ✔ Offerte binnen drie dagen

Bij ons kun je computers kopen die geschikt zijn voor bedrijven

Het samenstellen van je workstation doe je bij Red Shirt. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het maken en verkopen van zakelijke computers en alles daaromheen. Bedrijfscomputers hebben vaak vrij specifieke onderdelen en kwaliteiten nodig. De een heeft de voorkeur voor een compact formaat, terwijl de ander juist zware programma’s moet laten draaien. Wij hebben ervaring met het samenstellen van zakelijke desktops, waarmee wij ervoor zorgen dat al onze klanten de juiste zakelijke computers kopen voor hun bedrijven. We hebben een aantal basisworkstations en -desktops, die volledig naar eigen wens aan te passen zijn. Onze high-end workstations zijn echte krachtpatsers die stabiliteit en betrouwbaarheid bieden. Je kunt er ook voor kiezen om de computers op te laten maken vanaf het complete begin. Onze pc-specialisten maken hiervoor volledig vrijblijvend een offerte voor op.

Oorspronkelijke prijs was: € 997,00.Huidige prijs is: € 914,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 847,00.Huidige prijs is: € 800,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 794,00.Huidige prijs is: € 750,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 935,00.Huidige prijs is: € 856,00.

Neem contact met ons op voor een vakkundig consult

Wil je een computer op maat bestellen? Ons bedrijf in Enkhuizen snapt dat klanten graag goed geadviseerd willen worden voordat ze zakelijke computer kopen. Neem daarom gerust contact met ons op of stuur een bericht in onze chat. Het repareren en kopen van de perfecte laptops en computers voor bedrijven doe je bij ons!

te Standaard?

Bij Red Shirt is vrijwel alles mogelijk. We hebben jarenlange ervaring met het bouwen van computers (én met gamen!) en kunnen je dus perfect adviseren over jouw ideale game PC.

De computers van Red Shirt kun je volledig aanpassen naar jouw wensen. Je kunt je systeem uitbreiden met extra schijfruimte, werkgeheugen of een betere grafische kaart.
Bespreek je keuze altijd met een van onze specialisten! Zij weten exact welke configuraties wel en niet goed samengaan.

vul hier jouw specifieke wensen in en krijg een voorstel op maat!