U ontvangt advies op maat bij Red Shirt, dé specialist in het bouwen van een high-end maatwerk computer. Geef jouw wensen en behoeftes aan ons door, zodat de onderdelen letterlijk en figuurlijk perfect op elkaar en op jouw eisen aansluiten. Het is bij ons mogelijk om vanuit heel Europa een computer op maat te bestellen, die je vervolgens in Enkhuizen kunt laten maken.

Kies voor een computer die gebouwd is met maatwerk

Wil jij gamen zoals het bedoeld is? Of wil je je computer voor zwaar en specialistisch werk gebruiken? Dan loont het om je eigen computer op maat te laten maken, bijvoorbeeld een werkstationcomputer. Zo heb jij alle controle over de onderdelen in je pc en weet je zeker dat je een computer koopt die nog jaren meegaat, dankzij ons geleverde maatwerk. Wij maken systemen die aan jouw eisen voldoen en hebben zelfs de middelen om zakelijke computers samen te stellen. Dus of je nu een pc nodig hebt voor in een muziekstudio, een industriële werkplaats of een computer zoekt met een fluisterstil systeem: bij ons kun je de perfecte computer op maat bestellen en bouwen.

Alles kan en alles mag als jij een computer op maat wilt laten maken

Met onze specialistische hulp is écht alles mogelijk. We hebben in het verleden machines gebouwd met custom waterkoeling, ledverlichting die van kleur kan veranderen of behuizingen in gepersonaliseerde kleuren. Niets is te gek. Kijk maar eens bij onze geconfigureerde game workstations voor inspiratie. Weet je al precies welke onderdelen je in jouw pc wilt hebben? In vijf simpele stappen helpen wij jou aan een pc waar je nog jaren blij mee bent. Dus waar wacht je nog op? Begin meteen met het zelf samenstellen van je workstation en je kunt binnenkort al je computer op maat bij ons bestellen.

In vijf simpele stappen naar een maatwerk computer

Het bestellen van een computer op maat kun je eenvoudig doen aan de hand van vijf simpele stappen. Voor het bouwen en bestellen van een computer op maat, volg je de volgende stappen:

Bestel direct jouw perfecte computer die wij voor je op maat bouwen

De ideale computer is voor iedereen anders, daarom leveren wij maatwerk. Vind je het lastig om een computer te kiezen uit alle mogelijkheden? Geef je voorkeuren door en wij bouwen je computer op maat met uiterste precisie. Je kunt ook deze computers kopen voor bedrijven. Bij Red Shirt proberen we eerst een zo goed mogelijk beeld te krijgen van al jouw eisen en wensen. Op basis daarvan maken wij vrijblijvend een uitgebreid voorstel voor een configuratie, met een toelichting van de gemaakte keuzes. Je ontvangt de offerte voor het laten bouwen van je computer al binnen één werkdag. Als jij tevreden bent met ons voorstel, dan kun je de computer op maat direct laten maken. Heb je nog vragen? Bel dan even naar 0228 – 755 120 of laat je een bericht achter in de chat.

Inspiratie nodig? bekijk onze configuraties Zelf je onderdelen kiezen? GA direct naar de configurator

  Geef hieronder je wensen en eisen aan en wij sturen je zo snel mogelijk een voorstel voor de configuratie van jouw ideale (game) PC!

  Waar ga je de computer voor gebruiken?
  Office/emailInternetGamenFoto/Video bewerkingMuziekbewerkingBedrijfs PC / IndustrieelServerMedia center


  Welke resolutie ga je gebruiken?
  Full HD (1920 x 1080)QHD (2560 x 1440)4K (3840 x 2160)
  JaNeeIk weet het niet zeker


  En... al zin om zelf te configureren?

  Wat voor machine je ook naar op zoek bent, bij Red Shirt maken we altijd gratis en vrijblijvend een voorstel op maat!

  Noteer je wensen en eisen in het formulier hiernaast en wij maken een uitgebreid voorstel voor je!

  Ook voor andere computergerelateerde vragen kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder!

  Laat een bericht achter via de chat, of bel naar:
  0228 – 755 120.