Om een high-end custom computer te laten bouwen, ben je bij Red Shirt aan het juiste adres! Wij voorzien je van het juiste advies, zodat je onderdelen hebt die letterlijk en figuurlijk perfect op elkaar aansluiten. Wij werken vanuit Enkhuizen, nabij Hoorn, maar je kan vanuit heel Europa jouw computer op maat bij ons bestellen.

Wil je een custom computer laten bouwen? Stel hem zelf samen!

Wil jij gamen zoals het bedoeld is? Of wil je je computer voor zwaar en specialistisch werk gebruiken? Dan loont het om een computer op maat te laten maken bij onze computerwebshop voor custom design. Zo heb jij alle controle over de onderdelen in je pc en weet je zeker dat je een computer koopt die nog jaren meegaat. Wij maken systemen die aan jouw eisen voldoen en hebben zelfs de middelen om zakelijke computers samen te stellen. Dus of je nu een pc nodig hebt voor in een muziekstudio, een industriële werkplaats of een computer zoekt met een fluisterstil systeem: bij ons kun je de perfecte computer op maat bestellen en laten bouwen.

Alles kan en alles mag als jij een computer op maat wilt laten maken

Bij Red Shirt is écht alles mogelijk. We hebben in het verleden machines gebouwd met custom waterkoeling, ledverlichting die van kleur kan veranderen of behuizingen in gepersonaliseerde kleuren. Niets is te gek. Kijk maar eens bij onze geconfigureerde gamepc’s voor inspiratie. Weet je al precies welke onderdelen je in jouw pc wilt hebben? In vijf simpele stappen helpen wij jou aan een pc waar je nog jaren blij mee bent. Dus waar wacht je nog op? Begin meteen met het samenstellen van je nieuwe pc en je kunt binnenkort al je computer op maat bij ons bestellen.

in 5 simpele stappen naar jouw ideale PC!

Jouw computer op maat laten bouwen gebeurt in vijf simpele stappen:

Meteen jouw perfecte computer op maat bestellen!

De ideale PC is voor iedereen anders. Vind je het lastig om een computer te kiezen uit alle mogelijkheden? Geef je voorkeuren door en wij bouwen je computer op maat met uiterste precisie. Bij Red Shirt proberen we eerst een zo goed mogelijk beeld te krijgen van al jouw eisen en wensen. Op basis daarvan maken wij vrijblijvend een uitgebreid voorstel voor een configuratie, met een toelichting van de gemaakte keuzes. Je ontvangt deze offerte al binnen één werkdag. Als jij tevreden bent met ons voorstel, dan kun je de computer op maat direct laten maken. Als je nog vragen hebt, bel dan even naar 0228 – 755 120 of laat je een bericht achter in de chat.

Inspiratie nodig? bekijk onze configuraties Zelf je onderdelen kiezen? GA direct naar de configurator

  Geef hieronder je wensen en eisen aan en wij sturen je zo snel mogelijk een voorstel voor de configuratie van jouw ideale (game) PC!

  Waar gaat u de computer voor gebruiken?
  Office/emailInternetGamenFoto/Video bewerkingMuziekbewerkingBedrijfs PC / IndustrieelServerMedia center

  JaNeeIk weet het niet zeker


  En... al zin om zelf te configureren?

  Wat voor machine je ook naar op zoek bent, bij Red Shirt maken we altijd gratis en vrijblijvend een voorstel op maat!

  Noteer je wensen en eisen in het formulier hiernaast en wij maken een uitgebreid voorstel voor je!

  Ook voor andere computergerelateerde vragen kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder!

  Laat een bericht achter via de chat, of bel naar:
  0228 – 755 120.