Custom pc?
Stel hem zelf samen!

Voor high-end cutom PC’s ben je bij Red Shirt aan het juiste adres!

Wil jij gamen zoals het bedoeld is? Of wil je je computer voor zwaar en specialistisch werk gebruiken? Dan loont het om een PC op maat te laten maken. Zo heb jij alle controle over de onderdelen in je computer en weet je zeker dat je een computer koopt die nog jaren meegaat. Wij voorzien je van het juiste advies, zodat je onderdelen hebt die perfect op elkaar aansluiten. Letterlijk en figuurlijk.

Wij maken systemen die aan jouw eisen voldoen. Of je nu een PC nodig hebt voor in een muziekstudio, een industriële werkplaats of een fluisterstil systeem, wij helpen je aan de perfecte PC.

Bij Red Shirt is écht alles mogelijk, we hebben in het verleden machines gebouwd met custom waterkoeling, LED-verlichting die van kleur kan veranderen of behuizingen in custom kleuren. Niets is te gek. In 5 simpele stappen helpen wij jou aan een PC waar je nog jaren blij mee zult zijn. Weet je al precies welke onderdelen je erin wilt hebben? Geef het door en wij bouwen met uiterste precisie. Vind je het lastig hoe je een computer moet kiezen uit al die mogelijkheden die er zijn? Geef dan aan ons door wat je graag met je computer zou willen doen en wij maken vrijblijvend een uitgebreid voorstel voor een configuratie, met een toelichting van onze gemaakte keuzes.

in 5 simpele stappen naar jouw ideale PC!

De perfecte computer voor iedereen!

De ideale PC is voor iedereen anders. Bij Red Shirt proberen we eerst een zo goed mogelijk beeld te krijgen van al jouw eisen en wensen. Op basis daarvan maken onze computerspecialisten een voorstel op maat. Daarin vind je alle onderdelen die jouw droomcomputer bevat!

Heb je zelf al helemaal in je hoofd welke onderdelen jij wil hebben? Zet dat dan in het formulier hieronder en ontvang binnen 1 werkdag een voorstel!

Ook kun je gebruik maken van onze configurator om direct een PC naar wens samen te stellen.

Inspiratie nodig? bekijk onze configuraties Zelf je onderdelen kiezen? GA direct naar de configurator

Geef hieronder je wensen en eisen aan en wij sturen je zo snel mogelijk een voorstel voor de configuratie van jouw ideale (game) PC!

Waar gaat u de computer voor gebruiken?
Office/emailInternetGamenFoto/Video bewerkingMuziekbewerkingBedrijfs PC / IndustrieelServerMedia centerSmart Home HubCryptocurrency-mining

JaNeeIk weet het niet zeker


En... al zin om zelf te configureren?

Wat voor machine je ook naar op zoek bent, bij Red Shirt maken we altijd gratis en vrijblijvend een voorstel op maat!

Noteer je wensen en eisen in het formulier hiernaast en wij maken een uitgebreid voorstel voor je!

Ook voor andere computergerelateerde vragen kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder!

Laat een bericht achter via de chat, of bel naar:
0228 – 755 120.