• ✔ Drie jaar garantie
  • ✔ Gratis verzending
  • ✔ Offerte binnen drie dagen

Jouw game desktop eenvoudig online samenstellen

Wij helpen je graag met een gamecomputer op maat. Je kiest bij het samenstellen van je game desktop namelijk eenvoudig zelf de onderdelen uit. Ook is het mogelijk om alles te personaliseren. Dit geldt voor de behuizing en de verlichting, maar ook de voeding en koeling richt je naar eigen wens in. Geef je liever alles uit handen? Het is ook mogelijk om pc op maat te laten maken door ons bedrijf. Met jarenlange ervaring in het bouwen van computers weten wij wat voor onderdelen jij nodig hebt om zorgeloos te kunnen gamen met jouw desktop. Je geeft hiervoor eenvoudig je wensen aan ons door, en wij gaan voor je aan de slag.

Bestel eenvoudig je samengestelde desktop

Weet je welke onderdelen jij zou gebruiken als jij je eigen game desktop gaat samenstellen? Vul ons contactformulier in met welke onderdelen jij zou willen gebruiken, dan sturen wij je binnen één werkdag een voorstel. Weet je niet waar je moet beginnen? Wij adviseren je graag bij het kopen van een workstation. Laat hiervoor een berichtje achter via de chat of bel naar 0228 – 755 120. Wij vertellen je graag meer over al onze pc-configuraties.

te Standaard?

Bij Red Shirt is vrijwel alles mogelijk. We hebben jarenlange ervaring met het bouwen van computers (én met gamen!) en kunnen je dus perfect adviseren over jouw ideale game PC.

De computers van Red Shirt kun je volledig aanpassen naar jouw wensen. Je kunt je systeem uitbreiden met extra schijfruimte, werkgeheugen of een betere grafische kaart.
Bespreek je keuze altijd met een van onze specialisten! Zij weten exact welke configuraties wel en niet goed samengaan.

vul hier jouw specifieke wensen in en krijg een voorstel op maat!