• ✔ Drie jaar garantie
  • ✔ Gratis verzending
  • ✔ Offerte binnen drie dagen

Kies voor een op maat gemaakte computer

Wil je ervaren hoe gamen echt hoort te zijn? Of gebruik je je computer voor intensief en gespecialiseerd werk? Overweeg dan het laten bouwen van een maatwerk computer, zoals een werkstation. Hierdoor heb je volledige controle over de componenten van je pc en ben je verzekerd van een duurzaam product, dankzij ons maatwerk. Wij bouwen systemen die aan jouw behoeften voldoen en kunnen zelfs zakelijke computers op maat maken. Of het nu gaat om een pc voor in een muziekstudio, een industriële werkplaats of een systeem dat fluisterstil is: bij ons vind en bouw je de ideale computer om op te maat te laten maken.

Alles is mogelijk bij het laten maken van een computer op maat

Met onze gespecialiseerde hulp is werkelijk alles te realiseren. We hebben machines gemaakt met op maat gemaakte waterkoeling, veranderlijke ledverlichting of behuizingen in unieke kleuren. Geen uitdaging is te groot. Kijk naar onze geconfigureerde game workstations voor inspiratie. Weet je al wat je in je pc wilt? Wij helpen je in vijf eenvoudige stappen aan een pc die je jarenlang plezier geeft. Waarom wachten? Begin met het samenstellen van je workstation en bestel snel jouw maatwerk computer bij ons.

In vijf eenvoudige stappen een computer op maat

Een op maat gemaakte computer bestellen is simpel met onze vijf stappen:

  • Vertel ons je wensen
  • Wij creëren de ideale configuratie voor jou
  • We bespreken de configuratie samen
  • Het bouwen van je computer op maat start!
  • En daar is hij: je eigen op maat gemaakte computer
Oorspronkelijke prijs was: € 882,00.Huidige prijs is: € 831,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 983,00.Huidige prijs is: € 926,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 862,00.Huidige prijs is: € 814,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 1.005,00.Huidige prijs is: € 946,00.

Bestel nu jouw ideale, op maat gemaakte computer

Ieders ideale computer verschilt, daarom bieden wij maatwerk. Vind je het moeilijk om te kiezen uit alle opties? Vertel ons je voorkeuren en wij assembleren je pc met de grootste zorg. Deze service is ook beschikbaar voor computers voor bedrijven. Bij Red Shirt streven we ernaar om een duidelijk beeld van je eisen en wensen te krijgen. Op basis hiervan doet onze onderneming een vrijblijvend voorstel voor een configuratie, inclusief een uitleg van de gemaakte keuzes. Je ontvangt de offerte voor het bouwen van je pc binnen één werkdag. Als ons voorstel je bevalt, kun je de computer op maat direct laten maken. Voor vragen, bel 0228 – 755 120 of stuur een bericht via de chat om een computer op maat te bestellen.

te Standaard?

Bij Red Shirt is vrijwel alles mogelijk. We hebben jarenlange ervaring met het bouwen van computers (én met gamen!) en kunnen je dus perfect adviseren over jouw ideale game PC.

De computers van Red Shirt kun je volledig aanpassen naar jouw wensen. Je kunt je systeem uitbreiden met extra schijfruimte, werkgeheugen of een betere grafische kaart.
Bespreek je keuze altijd met een van onze specialisten! Zij weten exact welke configuraties wel en niet goed samengaan.

vul hier jouw specifieke wensen in en krijg een voorstel op maat!