• ✔ Drie jaar garantie
  • ✔ Gratis verzending
  • ✔ Offerte binnen drie dagen

Waar moet je op letten als je een zakelijke desktop gaat samenstellen?

Voor een zakelijke computer op maat zijn een aantal zaken extra van belang. Als je een kantoor wilt vullen met meerdere zakelijke pc’s, geef je de voorkeur aan een compact formaat dat zo weinig mogelijk geluid maakt. Daarnaast is het belangrijk om goed te na te denken over de soorten zakelijke werkzaamheden die je allemaal doet op een computer. Ben je alleen maar e-mails aan het verwerken en Officebestanden met elkaar aan het vergelijken? Of is het ook je alledaagse bezigheid om foto’s en video’s te bewerken? Al deze zaken hebben invloed als je een zakelijke desktop gaat samenstellen. Voor alle wensen bieden wij de mogelijkheid om zelf een pc samen te stellen.

Zelf samenstellen of vanaf nul laten bouwen

Als je inspiratie nodig hebt voordat je je zakelijke computer op maat ontwerpt, kijk je bij onze bestaande desktops. Deze zijn volledig naar wens aan te passen. Klik op een desktop om de mogelijkheden per model te bekijken. Als de juiste optie daar niet tussen staat, kies je om een zakelijke computer op maat te laten maken. Je krijgt vrijblijvend een voorstel van ons voor het laten bouwen van een computer. In deze offerte staat hoe wij de zakelijke desktop op maat zouden samenstellen, op basis van de opgegeven eisen en het budget.

Oorspronkelijke prijs was: € 983,00.Huidige prijs is: € 926,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 882,00.Huidige prijs is: € 831,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 862,00.Huidige prijs is: € 814,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 1.005,00.Huidige prijs is: € 946,00.

Bestel meteen of vraag een offerte aan

Als je de zakelijke desktop hebt samengesteld door gebruik te maken van onze bestaande pc’s, dan kun je die meteen bestellen. Je krijgt drie jaar garantie en je bestelling wordt ook nog eens gratis verzonden naar heel Europa. Vraag je liever een offerte op voor een op maat gemaakte computer? Vul dan ons contactformulier in. Je ontvangt al binnen één werkdag een voorstel hoe wij jouw zakelijke desktop zouden samenstellen. Kom je er niet uit of heb je vragen? Bel naar 0228 – 755 120 of laat een bericht achter in de chat.

te Standaard?

Bij Red Shirt is vrijwel alles mogelijk. We hebben jarenlange ervaring met het bouwen van computers (én met gamen!) en kunnen je dus perfect adviseren over jouw ideale game PC.

De computers van Red Shirt kun je volledig aanpassen naar jouw wensen. Je kunt je systeem uitbreiden met extra schijfruimte, werkgeheugen of een betere grafische kaart.
Bespreek je keuze altijd met een van onze specialisten! Zij weten exact welke configuraties wel en niet goed samengaan.

vul hier jouw specifieke wensen in en krijg een voorstel op maat!