Beeld je eens in: je desktop zelf samenstellen, helemaal naar jouw eisen en wensen. Je kiest zelf de onderdelen en installeert Windows eigenhandig. Dit zijn allemaal prestaties om trots op te zijn. Wij ontmoeten regelmatig mensen die een desktop op maat willen bouwen en moedigen dit alleen maar aan. Red Shirt helpt jou vanuit Enkhuizen met het zelf samenstellen van een pc, maar we verzenden binnen heel Europa.

Een desktop zelf samenstellen zoals jij het wil

Wij bieden jou de mogelijkheid zelf een desktop op maat te bouwen. Kies de onderdelen uit die je wilt en personaliseer alles. Van behuizing tot verlichting, voeding en koeling: bij het zelf samenstellen van een pc kies jij wat je maar wilt. Onze specialisten bouwen de computer volledig op maat. Voor inspiratie kijk je bijvoorbeeld bij onze computers. In overleg kun je je nieuwe desktopcomputer ook samenstellen onder begeleiding van een van onze experts. Zo loop je geen risico bij het samenstellen van je desktopcomputer en bespaar je jezelf heel wat uren prutsen.

Direct naar de Configurator? Klik dan hier!
custom pc

Vind de perfecte desktop op maat voor iedereen

Wil je een workstation kopen? En heb je zelf al helemaal in je hoofd met welke onderdelen jij je desktopcomputer wilt samenstellen? Zet dat dan in het formulier hieronder en ontvang binnen één werkdag een voorstel voor het laten bouwen van je computer. In vijf simpele stappen heb jij je nieuwe desktop op maat binnenkort al in huis. Vind je het lastig te bepalen wat voor pc er bij jouw gebruik past? Voor hulp of vragen over het zelf samenstellen van een desktop of het op maat laten maken van je pc, laat je een bericht achter via de chat of bel je naar 0228 – 755 120. Het samenstellen van je desktopcomputer doe je bij ons.

Inspiratie nodig? bekijk onze configuraties

Heb je al zin om zelf een desktopcomputer te gaan samenstellen?

Wat voor pc je ook zelf wilt samenstellen: bij Red Shirt geven we altijd gratis en vrijblijvend advies op maat. Noteer je wensen en eisen in het formulier hieronder en wij maken een uitgebreid voorstel voor je. Wij hebben ook een speciale pagina voor het ontwerpen van zakelijke computers op maat. Het zelf samenstellen van de ideale pc gaat voor iedereen anders. We proberen eerst een zo goed mogelijk beeld te krijgen van al jouw eisen en wensen. Op basis daarvan geven onze computerspecialisten advies op maat. Alle onderdelen die wij willen gebruiken voor het samenstellen van je desktopcomputer vind je in ons voorstel.

zelf pc configureren

  Geef hieronder je wensen en eisen aan en wij sturen je zo snel mogelijk een voorstel voor de configuratie van jouw ideale (game) PC!

  Waar ga je de computer voor gebruiken?
  Office/emailInternetGamenFoto/Video bewerkingMuziekbewerkingBedrijfs PC / IndustrieelServerMedia center


  Welke resolutie ga je gebruiken?
  Full HD (1920 x 1080)QHD (2560 x 1440)4K (3840 x 2160)
  JaNeeIk weet het niet zeker


  stel je eigen pc samen