Beeld je eens in: je desktop zelf samenstellen, helemaal naar jouw eisen en wensen. Je kiest zelf de onderdelen en installeert Windows eigenhandig. Dit zijn allemaal prestaties om trots op te zijn. Wij ontmoeten regelmatig mensen die een desktop op maat willen bouwen. Red Shirt helpt hen vanuit Enkhuizen, vlak bij Hoorn, maar we verzenden binnen heel Europa.

Een desktop zelf samenstellen zoals jij het wil

Wij bieden jou de mogelijkheid zelf een desktop op maat te bouwen. Kies de onderdelen uit die je wilt en personaliseer alles. Van behuizing tot verlichting voeding en koeling: wat jij maar wilt. Onze specialisten bouwen de computer vervolgens geheel naar jouw wens. Voor inspiratie kijk je bijvoorbeeld bij onze voorgebouwde gamepc’s. In overleg kun je je nieuwe desktopcomputer ook samenstellen onder begeleiding van een van onze experts. Zo loop je geen risico op bouwfouten en bespaar je jezelf heel wat uren prutsen.

Direct naar de Configurator? Klik dan hier!
custom pc

Vind de perfecte desktop op maat voor iedereen

Heb je zelf al helemaal in je hoofd met welke onderdelen jij je desktopcomputer wilt samenstellen? Zet dat dan in het formulier hieronder en ontvang binnen één werkdag een voorstel. In vijf simpele stappen heb jij je nieuwe desktop op maat binnenkort al in huis. Vind je het lastig te bepalen wat voor pc er bij jouw gebruik past? Voor hulp of vragen over het zelf samenstellen van een desktopcomputer laat je een bericht achter via de chat of bel je naar 0228 – 755 120.

Inspiratie nodig? bekijk onze configuraties

Al zin om zelf desktopcomputer te gaan samenstellen?

Wat voor pc je ook naar op zoek bent: bij Red Shirt geven we altijd gratis en vrijblijvend advies op maat. Noteer je wensen en eisen in het formulier hieronder en wij maken een uitgebreid voorstel voor je. Wij hebben ook een speciale pagina voor het ontwerpen van zakelijke computers. De ideale pc is voor iedereen anders. We proberen eerst een zo goed mogelijk beeld te krijgen van al jouw eisen en wensen. Op basis daarvan geven onze computerspecialisten advies op maat. In het voorstel vind je alle onderdelen die jouw droomcomputer bevat.

zelf pc configureren

    Geef hieronder je wensen en eisen aan en wij sturen je zo snel mogelijk een voorstel voor de configuratie van jouw ideale (game) PC!

    Waar gaat u de computer voor gebruiken?
    Office/emailInternetGamenFoto/Video bewerkingMuziekbewerkingBedrijfs PC / IndustrieelServerMedia center

    JaNeeIk weet het niet zeker


    stel je eigen pc samen