zelf een computer bouwen onder begeleiding

Zelf bouwen doe je bij Red Shirt Computers

Beeld je eens in: je eigen PC, helemaal naar jouw eisen en wensen. Zelf de onderdelen samenstellen, zelf Windows installeren. Alle reden om trots op te zijn. Red Shirt ontmoet regelmatig mensen die een eigen computer willen bouwen.

Red Shirt Computers biedt jouw de mogelijkheid  zelf een computer samen te stellen. Kies de onderdelen uit die je wil en customize alles. Van behuizing, verlichting voeding en koeling, wat jij maar wil. Onze specialisten bouwen de computer geheel naar jouw wens. In overleg kun je je nieuwe PC ook bouwen onder begeleiding van een van de experts van Red Shirt.

Zo loop je geen risico op bouwfouten en bespaar je jezelf heel wat uren prutsen.

Direct naar de Configurator? Klik dan hier!
custom pc

De perfecte computer voor iedereen!

De ideale PC is voor iedereen anders. Bij Red Shirt proberen we eerst een zo goed mogelijk beeld te krijgen van al jouw eisen en wensen. Op basis daarvan maken onze computerspecialisten een voorstel op maat. Daarin vind je alle onderdelen die jouw droomcomputer bevat!

Heb je zelf al helemaal in je hoofd welke onderdelen jij wil hebben? Zet dat dan in het formulier hieronder en ontvang binnen 1 werkdag een voorstel!

Inspiratie nodig? bekijk onze configuraties

En... al zin om zelf te gaan bouwen?

Wat voor machine je ook naar op zoek bent, bij Red Shirt maken we altijd gratis en vrijblijvend een voorstel op maat!

Noteer je wensen en eisen in het formulier hieronder en wij maken een uitgebreid voorstel voor je!

Ook voor andere computergerelateerde vragen kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder!

Laat een bericht achter via de chat, of bel naar:
0228 – 755 120.

zelf pc configureren

Vind je het lastig te bepalen wat voor machine er bij jouw gebruik past?

Wij helpen je graag de perfecte PC voor jou te te vinden! Vul het formulier hieronder in en krijg vrijblijvend een voorstel voor een machine die echt bij jouw wensen past!

Geef hieronder je wensen en eisen aan en wij sturen je zo snel mogelijk een voorstel voor de configuratie van jouw ideale (game) PC!

Waar gaat u de computer voor gebruiken?
Office/emailInternetGamenFoto/Video bewerkingMuziekbewerkingBedrijfs PC / IndustrieelServerMedia centerSmart Home HubCryptocurrency-mining

JaNeeIk weet het niet zeker


stel je eigen pc samen