• ✔ Drie jaar garantie
  • ✔ Gratis verzending
  • ✔ Offerte binnen drie dagen

Een desktop zelf samenstellen zoals jij het wil

Bij ons krijg je de kans je eigen desktop te ontwerpen en op maat te laten maken. Kies je gewenste onderdelen en pas alles naar wens aan. Van kast tot verlichting, stroomvoorziening en koelsystemen: jij bepaalt alles bij het bouwen van je pc. Onze computerspecialisten assembleren de computer geheel naar wens. Voor ideeën kun je onze computermodellen bekijken. Je kunt je nieuwe desktop ook samenstellen en op maat laten maken met hulp van een van onze specialisten. Zo vermijd je problemen bij het bouwen van je zakelijke desktop en bespaar je veel tijd.

Heb je al zin om zelf een desktopcomputer te gaan samenstellen?

Wat voor soort pc je ook wilt maken, bij Red Shirt bieden we altijd kosteloos en vrijblijvend advies over onze computers. Schrijf je wensen en behoeften op in het formulier hieronder en we doen een gedetailleerd voorstel rond een desktopcomputer samenstellen. We hebben ook een aparte pagina voor het ontwerpen van een desktop of computers op maat. Iedereen stelt een ideale pc anders samen. We proberen eerst een duidelijk beeld te krijgen van jouw wensen en behoeften wanneer je een desktop op maat wilt laten maken. Daarop gebaseerd adviseren onze computerexperts je op maat. Alle onderdelen die we willen gebruiken voor jouw desktop of pc vind je in ons voorstel om zelf te gaan samenstellen.

Oorspronkelijke prijs was: € 960,00.Huidige prijs is: € 880,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 919,00.Huidige prijs is: € 841,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 826,00.Huidige prijs is: € 780,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 773,00.Huidige prijs is: € 730,00.

Vind de perfecte desktop op maat voor iedereen

Wil je een werkstation kopen? Heb je al een idee welke onderdelen je voor je desktop wilt gebruiken? Noteer dat in het formulier hieronder en ontvang binnen één werkdag een voorstel om je computer te laten bouwen. In vijf eenvoudige stappen heb je snel je nieuwe, op maat gemaakte desktop in huis. Voor ondersteuning of vragen over het zelf bouwen van een desktop of het op maat laten maken van je pc, stuur een bericht via de chat. Je desktop zelf samenstellen doe je met ons!

te Standaard?

Bij Red Shirt is vrijwel alles mogelijk. We hebben jarenlange ervaring met het bouwen van computers (én met gamen!) en kunnen je dus perfect adviseren over jouw ideale game PC.

De computers van Red Shirt kun je volledig aanpassen naar jouw wensen. Je kunt je systeem uitbreiden met extra schijfruimte, werkgeheugen of een betere grafische kaart.
Bespreek je keuze altijd met een van onze specialisten! Zij weten exact welke configuraties wel en niet goed samengaan.

vul hier jouw specifieke wensen in en krijg een voorstel op maat!